توصیه یک جنایتکار جنگی برای اعطای جایزه صلح نوبل به «ترامپ»! سفیر چین در مانیل احضار شد مجتبی پورمحسن، خبرنگار اینترنشنال کیست؟ + مدارک لو رفته توسط گروه هکری حنظله بررسی طرح توسعه پایدار محدوده شرق شهر مشهد در استانداری خراسان رضوی جزئیات تازه از حمله دوباره به یک کشتی در مجاورت آب‌های یمن (۱۷ تیر ۱۴۰۴) مصر یورش شهرک‌نشینان اسرائیلی به مسجدالاقصی را محکوم کرد رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: نیرو‌های مسلح ایران با تمام توان در برابر زورگویی ایستادگی کرد تقدیر سخنگوی دولت از نقش «ایکوم» در حفاظت از اشیای تاریخی در جنگ تحمیلی ۱۲روزه گروه هکری حنظله: شبکه تروریستی اینترنشنال به طور کامل هک شد لیبرمن: نتانیاهو خطر واقعی برای اسرائیل است واکنش گولان به تارومار شدن نظامیان اسرائیلی: مجبوریم جنگ غزه را تمام کنیم طحان نظیف: طرح تشدید مجازات همکاری با اسرائیل، به دلیل ابهامات به مجلس ارجاع شد هشدار قسام: نظامیان اسرائیلی بیشتری را در غزه اسیر می‌کنیم ایوبی: انسجام جهانی فارسی زبانان، رسالت ایران و تاجیکستان است هلاکت ۵ نظامی صهیونیست در شمال باریکه غزه (۱۷ تیر ۱۴۰۴) کمیسیون امنیت ملی مجلس: مجموعاً ۶۰ هزار پهپاد وارداتی و داخلی داریم سفیر ایران در ارمنستان: همواره خواهان روابط پایدار با کشور‌های منطقه هستیم تحلیلگر سابق سیا: اوکراین به سمت فروپاشی حرکت می‌کند برافراشته شدن پرچم ایران در دسته عزاداری ایالت سند پاکستان رئیس مجلس قانون انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا را ابلاغ کرد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) سازمان ملل زنگ خطر را به صدا درآورد: غزه در حال احتضار است جالوت سایبری مدیرکل اتباع وزارت کشور: تلاش برخی رسانه‌های خارجی برای ایجاد جوسازی علیه سیاست‌های مهاجرتی ایران است نماینده مردم مشهد در مجلس: در پروسه خروج اتباع باید حریم‌ها و حرمت‌ها حفظ شود یک نماینده مجلس: دولت باید اهتمام جدی در خصوص پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری داشته باشد منابع آگاه از احتمال ازسرگیری ارسال کمک‌های نظامی آمریکا به اوکراین خبردادند ابلاغ پیام وزیر خارجه ایران به همتای عمانی‌اش
سرخط خبرها

دستورالعمل کاهش مخاطرات فرونشست تدوین می‌شود| تهیه حریم گسلی ۹ شهر کشور

  • کد خبر: ۱۶۱۸۰۹
  • ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۳
دستورالعمل کاهش مخاطرات فرونشست تدوین می‌شود| تهیه حریم گسلی ۹ شهر کشور
سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی گفت: مطالعات این مرکز برای کاهش مخاطرات فرونشست در همکاری مدیریت بحران شهر تهران در حال انجام است و دستور العملی در دست تدوین قرار دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدمهدی حیدری سرپرست مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی در مراسم افتتاحیه دومین کنفرانس بین‌المللی بهبود تاب‌آوری بیمارستان‌ها و مراکز حیاتی، در خصوص اقدامات آن مرکز در همکاری با دفتر اسکان بشر ملل متحد در تهران و سازمان مجری ساختمان‌ها و تاسیسات عمومی و دولتی نکاتی را ارائه کرد.

سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی حرکت به سوی توسعه پایدار در ابنیه فنی و به ویژه بیمارستان‌ها را در موضوع درمان و خدمات رسانی در مواقع بحران از اهداف این همکاری برشمرد.

حیدری گفت: در ادوار گذشته مرکز تحقیقات در همکاری با جامعه دانشگاهی در خصوص کاهش خسارت‌های ناشی از مخاطرات طبیعی اقداماتی را در دستور کار قرار داد که خروجی آن تدوین پیشنهادات صاحبنظران و متخصصان در موضوع تاب‌آوری ساختمان‌ها و بویژه ساختمان‌های عمومی بود.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه تاب‌آوری تمامی ساختمان‌ها توان و زمان زیادی را می‌طلبد این موضوع با اولویت‌بندی و بر اساس اهمیت خیلی زیاد و زیاد در دستور کار مرکز قرار گرفت که در این راه با همراهی سازمان مجری، تاب‌آوری ساختمان‌های مهم بیمارستانی در برنامه اجرا قرار گرفت.

حیدری با اشاره به ماموریت ۷ گانه مرکز بر اساس بند ض ماده ۱۴ قانون مدیریت بحران برای پیشگیری و کاهش خسارت‌های ناشی از مخاطرات طبیعی گفت: مرکز تحقیقات درخصوص کاهش مخاطرات بر اساس بند ض ماده ۱۴ مدیریت بحران، تدقیق حریم گسل‌ها را در شهر انجام داد. تدقیق حریم گسلی شهر دیگر نیز سال جاری انجام میشود و ۲۲ شهر دیگر نیز برنامه‌های آتی برای تدقیق قرار دارد.

سرپرست مرکز تحقیقات با اشاره به اینکه ارزیابی و مطالعه ساختمان‌های بلند از نظر ایمنی مرکز تحقیقات راه قرار دارد توضیح داد: در خصوص حادثه متروپل کارگروهی متشکل از وزارت راه و شهرسازی و وزارت کشور به منظور ارزیابی ایمنی ذیل بند ض ماده ۱۴ قانون مدیریت بحران تشکیل شد.

حیدری گفت: در تهران ارزیابی ایمنی ساختمان‌های مهم بر عهده شهرداری این کلانشهر و تدوین ضوابط بر عهده مرکز تحقیقات است.

وی در ادامه به موضوع فرونشست و کاهش مخاطرات ناشی از این بحران اشاره کرد و افزود: مطالعات این مرکز برای کاهش مخاطرات فرونشست در همکاری مدیریت بحران شهر تهران در حال انجام است و دستور العملی در دست تدوین قرار دارد. همچنین با همکاری مرکز تحقیقات کمیته ملی فرونشست در کشور با کمک نخبگان شکل می‌گیرد و ضوابط پهنه فرونشست تدوین خواهد شد.

سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی ادامه داد: در موضوع تدوین ضوابط و مقررات همواره مرکز از توان دانشگاهی و نخبگان و همچنین تجرییات سایر کشور‌ها بهره لازم را برده است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه پروژه بهتاب از سال ۱۳۹۷ در همکاری با دفتر اسکان بشر ملل متحد در تهران، وزارت بهداشت و سازمان مجری ساختمان ها، در برنامه قرار گرفت، ارتقای تاب آوری بیمارستان‌ها و مراکز آموزشی را از جمله اهداف برگزاری این طرح عنوان کرد.

سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی گفت: در طرح بهتاب یک به دنبال تدوین دستور العمل بهسازی لرزه‌ای ساختمان‌های مهم بودیم و در بهتاب ۲ دستور العمل‌های تدوین شده به شکل پایلوت در برخی از مراکز آموزشی و بیمارستانی اجرا خواهد شد.

حیدری با یادِآوری این مطلب که مقاوم سازی بیمارستان آیت الله طبرسی ساری را در پروژه بهتاب ۲ در حال انجام است از تعیین ۱۰ بیمارستان دیگر برای انجام این پروژه خبر داد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->