رئیس جمهور به استان البرز سفر کرد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) برگزاری رژه روز ارتش در تهران و سایر شهرهای ایران متکی: در محاسبات آمریکایی‌ها تصور حمله به ایران به راحتی جا نمی‌گیرد ترامپ: رئیس‌جمهوری چین مرد مغروری است| او نمی‌داند چطور باید توافق کند! جان باختگان ریزش سقف کلوپ شبانه در جمهوری دومینیکن به ۱۲۴ نفر رسید افزایش تعداد قربانیان حادثه کلوپ شبانه در جمهوری دومینیکن به ۱۲۴ تن حماس بیانیه داد: فلسطینیان کرانه باختری قیام کنند اختلاف بین صهیونیست‌ها و آتش افروزی در یک کنیسه در تل‌آویو رئیس جمهور آذربایجان: خواهان روابط خوب با ایران هستیم حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی لغو سه ماهه تعرفه‌های ترامپ علیه کشورها غیر از چین ! افزایش تعرفه کالا‌های چینی به ۱۲۵ درصد چشم بینای پدافند بر حریم هوایی ایران| گزارش اختصاصی شهرآرانیوز از ناگفته‌های شبکه پدافندی کشور رژیم صهیونیستی به اطراف مدرسه‌ای در جنوب لبنان حمله کرد (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) ضرب‌العجل یک هفته‌ای کمیسیون اصل ۹۰ به بیمه مرکزی برای اجرای کامل سامانه املاک و اسکان ارتش اسرائیل: سربازان بسیاری را در غزه از دست داده‌ایم چین ۱۸ شرکت آمریکایی را تحریم کرد| پاسخ به جنگ اقتصادی ترامپ چین به شهروندان خود برای سفر به آمریکا هشدار داد تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران در آستانه مذاکرات عمان علی‌اف برای عادی‌سازی روابط با ایران شرط گذاشت! لایحه دوفوریتی واگذاری اختیار تعیین ساعت رسمی به دولت تصویب شد (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) پزشکیان: نباید برای پیشبرد کار‌ها معطل منابع بمانیم شمار شهدای بمباران شجاعیه غزه به ۳۵ شهید افزایش یافت (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) حمله جدید یمنی‌ها به تل‌آویو و ناو هواپیمابر آمریکا (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) رسانه صهیونیستی فاش کرد: ارتش تصمیم دارد رفح را به بخشی از منطقه حائل تبدیل کند حضور ۴۰۰۰ سرباز انگلیسی در عملیات منطقه هند-اقیانوسیه کشته شدن ۹۸ نفر در حادثه ریزش سقف کلوپ شبانه در جمهوری دومینیکن
سرخط خبرها

دستورالعمل کاهش مخاطرات فرونشست تدوین می‌شود| تهیه حریم گسلی ۹ شهر کشور

  • کد خبر: ۱۶۱۸۰۹
  • ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۳
دستورالعمل کاهش مخاطرات فرونشست تدوین می‌شود| تهیه حریم گسلی ۹ شهر کشور
سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی گفت: مطالعات این مرکز برای کاهش مخاطرات فرونشست در همکاری مدیریت بحران شهر تهران در حال انجام است و دستور العملی در دست تدوین قرار دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدمهدی حیدری سرپرست مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی در مراسم افتتاحیه دومین کنفرانس بین‌المللی بهبود تاب‌آوری بیمارستان‌ها و مراکز حیاتی، در خصوص اقدامات آن مرکز در همکاری با دفتر اسکان بشر ملل متحد در تهران و سازمان مجری ساختمان‌ها و تاسیسات عمومی و دولتی نکاتی را ارائه کرد.

سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی حرکت به سوی توسعه پایدار در ابنیه فنی و به ویژه بیمارستان‌ها را در موضوع درمان و خدمات رسانی در مواقع بحران از اهداف این همکاری برشمرد.

حیدری گفت: در ادوار گذشته مرکز تحقیقات در همکاری با جامعه دانشگاهی در خصوص کاهش خسارت‌های ناشی از مخاطرات طبیعی اقداماتی را در دستور کار قرار داد که خروجی آن تدوین پیشنهادات صاحبنظران و متخصصان در موضوع تاب‌آوری ساختمان‌ها و بویژه ساختمان‌های عمومی بود.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه تاب‌آوری تمامی ساختمان‌ها توان و زمان زیادی را می‌طلبد این موضوع با اولویت‌بندی و بر اساس اهمیت خیلی زیاد و زیاد در دستور کار مرکز قرار گرفت که در این راه با همراهی سازمان مجری، تاب‌آوری ساختمان‌های مهم بیمارستانی در برنامه اجرا قرار گرفت.

حیدری با اشاره به ماموریت ۷ گانه مرکز بر اساس بند ض ماده ۱۴ قانون مدیریت بحران برای پیشگیری و کاهش خسارت‌های ناشی از مخاطرات طبیعی گفت: مرکز تحقیقات درخصوص کاهش مخاطرات بر اساس بند ض ماده ۱۴ مدیریت بحران، تدقیق حریم گسل‌ها را در شهر انجام داد. تدقیق حریم گسلی شهر دیگر نیز سال جاری انجام میشود و ۲۲ شهر دیگر نیز برنامه‌های آتی برای تدقیق قرار دارد.

سرپرست مرکز تحقیقات با اشاره به اینکه ارزیابی و مطالعه ساختمان‌های بلند از نظر ایمنی مرکز تحقیقات راه قرار دارد توضیح داد: در خصوص حادثه متروپل کارگروهی متشکل از وزارت راه و شهرسازی و وزارت کشور به منظور ارزیابی ایمنی ذیل بند ض ماده ۱۴ قانون مدیریت بحران تشکیل شد.

حیدری گفت: در تهران ارزیابی ایمنی ساختمان‌های مهم بر عهده شهرداری این کلانشهر و تدوین ضوابط بر عهده مرکز تحقیقات است.

وی در ادامه به موضوع فرونشست و کاهش مخاطرات ناشی از این بحران اشاره کرد و افزود: مطالعات این مرکز برای کاهش مخاطرات فرونشست در همکاری مدیریت بحران شهر تهران در حال انجام است و دستور العملی در دست تدوین قرار دارد. همچنین با همکاری مرکز تحقیقات کمیته ملی فرونشست در کشور با کمک نخبگان شکل می‌گیرد و ضوابط پهنه فرونشست تدوین خواهد شد.

سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی ادامه داد: در موضوع تدوین ضوابط و مقررات همواره مرکز از توان دانشگاهی و نخبگان و همچنین تجرییات سایر کشور‌ها بهره لازم را برده است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه پروژه بهتاب از سال ۱۳۹۷ در همکاری با دفتر اسکان بشر ملل متحد در تهران، وزارت بهداشت و سازمان مجری ساختمان ها، در برنامه قرار گرفت، ارتقای تاب آوری بیمارستان‌ها و مراکز آموزشی را از جمله اهداف برگزاری این طرح عنوان کرد.

سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی گفت: در طرح بهتاب یک به دنبال تدوین دستور العمل بهسازی لرزه‌ای ساختمان‌های مهم بودیم و در بهتاب ۲ دستور العمل‌های تدوین شده به شکل پایلوت در برخی از مراکز آموزشی و بیمارستانی اجرا خواهد شد.

حیدری با یادِآوری این مطلب که مقاوم سازی بیمارستان آیت الله طبرسی ساری را در پروژه بهتاب ۲ در حال انجام است از تعیین ۱۰ بیمارستان دیگر برای انجام این پروژه خبر داد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->