سردار وحیدی در مشهد: این قرن، قرن شکست استکبار جهانی است پزشکیان: باید بتوانیم ناترازی‌ها را حل کنیم سردار سلامی: این روز‌ها در اسرائیل کسی آرامش ندارد| از رژیم صهیونیستی انتقام می‌گیریم یک زن گزینه ترامپ برای وزارت دادگستری آمریکا گردهمایی دانشجویان و طلاب بسیجی با حضور پزشکیان در حرم امام خمینی(ره) برگزار شد (۲ آذر ۱۴۰۳) وزیر دفاع با رئیس‌جمهور ونزوئلا دیدار کرد (۲ آذر ۱۴۰۳) رزمایش ۱۰۰ هزار نفری بسیجیان استان خراسان رضوی برگزار شد (۲ آذر ۱۴۰۳) واکنش بایدن به حکم بازداشت نتانیاهو دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام: تردید نکنیم که وعده صادق محقق می‌شود وزیر کشور: چند استاندار باقیمانده هفته آینده معرفی می‌شوند واکنش وزارت خارجه و سازمان انرژی اتمی به قطعنامه ضد ایرانی شورای حکام قطعنامه پیشنهادی تروئیکای اروپایی علیه ایران در شورای حکام تصویب شد حجت‌الاسلام والمسلمین اسماعیل شوشتری، وزیر اسبق دادگستری درگذشت واکنش عراقچی به حادثه تروریستی پاکستان روسیه: قطعنامه ضدایرانی تروئیکا در شورای حکام از حمایت چشمگیری برخوردار نیست بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام مسعود پزشکیان در پایان سفر به سیستان و بلوچستان چه گفت؟ پزشکیان در پایان سفر سیستان و بلوچستان: راه‌های گذشته به نتایج جدید منتهی نمی‌شود ویدئو| روایت خبرنگار المیادین از دیدار با عراقچی ویدئو| لحظه عجیب اصابت موشک‌های قاره‌پیمای روسی به کارخانه تسلیحاتی اوکراین عراقچی: تصویب قطعنامه علیه ایران با اقدامات متقابل ایران مواجه خواهد شد خط و نشان ناتو برای روسیه | نخستین رزمایش ناتو در فنلاند آیت‌الله علم‌الهدی: «دِل» منشأ و مبدأ تمام رفتار‌های انسان است | توصیه امام علی (ع) به «زنده بودن دل» وزرای دفاع ایران و ونزوئلا دیدار کردند آیت‌الله علم‌الهدی: نماز، راهبرد پیشگیری از فساد در حرکت‌های انتظامی کشور است | فراجا نسخه کربلا در مجاهدت و ایثارگری است انتصاب وزیر سابق اطلاعات به عنوان دستیار ویژه رئیس جمهور و رئیس شورای امور اقوام، ادیان و مذاهب (یکم آذر ۱۴۰۳) رئیس نمایندگی امور خارجه در شمال و شمال‌شرق کشور: مشهد همیشه در حوزه دیپلماسی شهری پیشگام بوده است
سرخط خبرها

دستورالعمل کاهش مخاطرات فرونشست تدوین می‌شود| تهیه حریم گسلی ۹ شهر کشور

  • کد خبر: ۱۶۱۸۰۹
  • ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۳
دستورالعمل کاهش مخاطرات فرونشست تدوین می‌شود| تهیه حریم گسلی ۹ شهر کشور
سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی گفت: مطالعات این مرکز برای کاهش مخاطرات فرونشست در همکاری مدیریت بحران شهر تهران در حال انجام است و دستور العملی در دست تدوین قرار دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدمهدی حیدری سرپرست مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی در مراسم افتتاحیه دومین کنفرانس بین‌المللی بهبود تاب‌آوری بیمارستان‌ها و مراکز حیاتی، در خصوص اقدامات آن مرکز در همکاری با دفتر اسکان بشر ملل متحد در تهران و سازمان مجری ساختمان‌ها و تاسیسات عمومی و دولتی نکاتی را ارائه کرد.

سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی حرکت به سوی توسعه پایدار در ابنیه فنی و به ویژه بیمارستان‌ها را در موضوع درمان و خدمات رسانی در مواقع بحران از اهداف این همکاری برشمرد.

حیدری گفت: در ادوار گذشته مرکز تحقیقات در همکاری با جامعه دانشگاهی در خصوص کاهش خسارت‌های ناشی از مخاطرات طبیعی اقداماتی را در دستور کار قرار داد که خروجی آن تدوین پیشنهادات صاحبنظران و متخصصان در موضوع تاب‌آوری ساختمان‌ها و بویژه ساختمان‌های عمومی بود.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه تاب‌آوری تمامی ساختمان‌ها توان و زمان زیادی را می‌طلبد این موضوع با اولویت‌بندی و بر اساس اهمیت خیلی زیاد و زیاد در دستور کار مرکز قرار گرفت که در این راه با همراهی سازمان مجری، تاب‌آوری ساختمان‌های مهم بیمارستانی در برنامه اجرا قرار گرفت.

حیدری با اشاره به ماموریت ۷ گانه مرکز بر اساس بند ض ماده ۱۴ قانون مدیریت بحران برای پیشگیری و کاهش خسارت‌های ناشی از مخاطرات طبیعی گفت: مرکز تحقیقات درخصوص کاهش مخاطرات بر اساس بند ض ماده ۱۴ مدیریت بحران، تدقیق حریم گسل‌ها را در شهر انجام داد. تدقیق حریم گسلی شهر دیگر نیز سال جاری انجام میشود و ۲۲ شهر دیگر نیز برنامه‌های آتی برای تدقیق قرار دارد.

سرپرست مرکز تحقیقات با اشاره به اینکه ارزیابی و مطالعه ساختمان‌های بلند از نظر ایمنی مرکز تحقیقات راه قرار دارد توضیح داد: در خصوص حادثه متروپل کارگروهی متشکل از وزارت راه و شهرسازی و وزارت کشور به منظور ارزیابی ایمنی ذیل بند ض ماده ۱۴ قانون مدیریت بحران تشکیل شد.

حیدری گفت: در تهران ارزیابی ایمنی ساختمان‌های مهم بر عهده شهرداری این کلانشهر و تدوین ضوابط بر عهده مرکز تحقیقات است.

وی در ادامه به موضوع فرونشست و کاهش مخاطرات ناشی از این بحران اشاره کرد و افزود: مطالعات این مرکز برای کاهش مخاطرات فرونشست در همکاری مدیریت بحران شهر تهران در حال انجام است و دستور العملی در دست تدوین قرار دارد. همچنین با همکاری مرکز تحقیقات کمیته ملی فرونشست در کشور با کمک نخبگان شکل می‌گیرد و ضوابط پهنه فرونشست تدوین خواهد شد.

سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی ادامه داد: در موضوع تدوین ضوابط و مقررات همواره مرکز از توان دانشگاهی و نخبگان و همچنین تجرییات سایر کشور‌ها بهره لازم را برده است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه پروژه بهتاب از سال ۱۳۹۷ در همکاری با دفتر اسکان بشر ملل متحد در تهران، وزارت بهداشت و سازمان مجری ساختمان ها، در برنامه قرار گرفت، ارتقای تاب آوری بیمارستان‌ها و مراکز آموزشی را از جمله اهداف برگزاری این طرح عنوان کرد.

سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی گفت: در طرح بهتاب یک به دنبال تدوین دستور العمل بهسازی لرزه‌ای ساختمان‌های مهم بودیم و در بهتاب ۲ دستور العمل‌های تدوین شده به شکل پایلوت در برخی از مراکز آموزشی و بیمارستانی اجرا خواهد شد.

حیدری با یادِآوری این مطلب که مقاوم سازی بیمارستان آیت الله طبرسی ساری را در پروژه بهتاب ۲ در حال انجام است از تعیین ۱۰ بیمارستان دیگر برای انجام این پروژه خبر داد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->